Houby v přírodě a v kuchyni /

Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují.Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami....

Celý popis

Hlavní autor: Smotlacha, Miroslav, 1920-2007
Další autoři: Novák, Josef, 1902-1987
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Merkur, 1976
Vydání: 3., dopln. vyd.
Témata:
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Digitalizovaný dokument

Sruby

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
460630000869 0000869 58 (neuvedeno) Dostupné