Houby v přírodě a v kuchyni /
Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují.Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami....
Hlavní autor: | Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 |
---|---|
Další autoři: | Novák, Josef, 1902-1987 |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1976
|
Vydání: | 3., dopln. vyd. |
Témata: | |
On-line přístup: |
Digitalizovaný dokument |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Internet
Digitalizovaný dokumentSruby
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
460630000869 | 0000869 | 58 | (neuvedeno) | Dostupné |